Thursday, October 14, 2010

Birthday celebration

Posted by NaZa at 4:03 PM
 Bunyi macam gah je, padahal xde apa pun. hih... just masak dinner cam biasa n potong cake. ajak adik ipar tapi last minit dia tak boleh nak datang plak sbb keje tak siap lagi. so kitorang berempat jela kan..

birthday girl yang tak sihat. asyik merengek je nk dok kat mama.. huhu

yang ni abru ceria sket tapi sekejap je.. pastu merengek semula..

si abang yang merembat accessories adik. macam dia plak birthday boy.

cake beli je. nak tempah kat member dia tutup kedai buat sementara waktu. huuh

ber tiga...
Alhamdulillah, now naira dah sihat, dah kurang kahak dia, so bleh la tersenyum selalu...

5 comments on "Birthday celebration"

bie on October 14, 2010 at 4:10 PM said...

mn kek naira ni...xsampi pun kat meja achik ni hihihihi

pelik & ajaib on October 14, 2010 at 11:27 PM said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kompen sebulan dlm peti ais smpai keras n brkulat....hihi...:::nadia

NaZa on October 15, 2010 at 8:40 AM said...

kek kecik je kali ni, so 2hari dah abih. hihihi

ana-kirana on October 15, 2010 at 8:55 AM said...

fakhry yg lwbih dari adik ni

naira dapat hadiah nnt terus sehat la

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal