Tuesday, October 19, 2010

Sehari bersama Ultraman Mebius

Posted by NaZa at 9:21 AM
Pagi - papa pi tukar timing belt. pastu biasa la, klu service je mesti la ada mende lain rosak gak. so kali ni water pump rosak. last2 xwat pun minor service.. total seme rm800. hohoho. terbang la duit... kul 12 lebih siap2 seme kuar. pi opis aku sat. nak tgk result run jumaat tu..

fakhry n naira yg dok berebut nak menekan keyboard.


settle seme keje, terus pi the mines. pi makan dulu sebab lapar... makan kat tepi air tu, setiap masa fakhry dok kata "nak naik kapal"

lepas makan, pi solat dulu. pastu ternampak exhibition ultraman ni. so terus la lupa fakhry dengan kapal. jimat duit. hihih. tp xde la jimat pun sbb kena pau beli cd plak. huhuh

byk tul patung menan ultraman ni.. sib baik tinggi xleh la nak merembat. hikhik..

sungguh la besar patung ni. memula fakhry takut nak dekat. tapi lepas ramai bebudak lain amik gambar baru la dia berani siap gaya seme...

si kecik ni pun excited. sebab bleh jalan dengan bebas.

ini adalah expression muka fakhry bile tetiba dia nampak ada ultraman yang 'real' di depan mata dia...tercengang dia..

sesi bergambar bersama ultraman. kalu beli rm20 ke atas. tapi sebab kitorg datang lambat, nombor abih dah. so kena datang ahad. tapi faiz keje ari ahad tu, so xde la gambar2 ni seme.. tapi fakhry pun cam takut2 je bile aku tanya nak salam ke ultraman. hihiih

ramai la bebudak. siap ada yang nangis nak salam ultraman. hihihi

ultraman membuat action.. bile dah abih seme, si fakhry tanya " ultraman balik rumah terbang ke mama?" huhu.. terpengaruh la sungguh bebudak ni..


0 comments on "Sehari bersama Ultraman Mebius"

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal