Tuesday, October 5, 2010

Tiara Beach Resort, Port Dickson

Posted by NaZa at 12:13 PM
hadiah menang contest blog  cik kirana. just bayar rm100 utk percutian 2D1N. pi sabtu baru ni, konon2 nak pi awal, sudahnya kul 11 lebih baru bertolak. biasa la, ada anak kecik ni xdenya la awal. pulak tu weekend, lagi la lambat si fakhry bangun.. oleh sebab kunci amik dr owner sendiri kan, so bleh la check-in awal sket. masa sampai tu pun orang tak bape ramai lagi... gambar pun xde la sangat sebab, baik aku mandi dari amik gambar. hihihi..






before bertolak

dalam apartment

on the way pi kolam

baru je warming up. kids area, memula utk children slide aku temankan fakhry naik dulu.. dah 2/3 kali dia dah berani, naik turun sendiri je..

bermain pasir

bebudak beratur menunggu turn. yg ni ari ahad, orang ramai la jugak

tanam kaki naira...

main air..

slide tu aku naik dgn fakhry... nak biarkan dia naik sorang xberani la.. tapi kat are bebudak ok je la fakhry naik sengsorang...
conclusion mmg enjoy. kalu mandi kat pandai, takut gak nk lepaskan fakhry camtu jekan.. klu pi sunway mahal, tu pun untuk sehari  je.. lagipun KL-PD kira dekat la jugak.. sekali-sekala bawa anak-anak untuk main air ok la.. cuma kalu ikut jiwa aku, aku suka pantai, menghargai keindahan alam yang Allah kurniakan.. tapi bila dah ada anak, kena la fikir keselamatan anak kan..  hasilnya.. abih gelap naira mandi tenghari buta.. demam+batuk+selsema dia dari semalam. tp tak bape tinggi pun temperature dia, maybe sebab penat kot.

kalu nak info lanjut pasal apartment kawan aku ni, pi sini.

2 comments on "Tiara Beach Resort, Port Dickson"

ana-kirana on October 5, 2010 at 4:54 PM said...

hhihi tq tolong promote2 ...
tv tu mmg tolak ke tepi ek..sblm ni kat tgh2..

ok la tu...nak main pantai tunggu anak besar sket ok kot..

Anonymous said...

nk pi lagi pasni...bole dapat rege murah lg x?...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal